Informatie Budgetten

Informatie Budgetten

Op deze pagina vindt u meer informatie over de activiteitenbudgetten die de Groene Loper Enschede ter beschikking stelt. Ook vindt u extra informatie over toegankelijke subsidies die geschikt zijn voor ‘groene’ projecten in Enschede.

De eerste ronde voor deze budgetten was in april 2016, er is aan 8 initiatieven een bedrag van €1000,- toegekend. De tweede ronde van onze activiteitenbudgetten is verlengd en sluit op 19 september 2016.

Voor wie?

Er zijn veel mensen in Enschede actief om hun eigen omgeving en buurt groener te maken. Bijvoorbeeld door geveltuintjes aan te leggen, een wijkmoestuinproject te beginnen, een natuurspeelplek te ontwikkelen, het zaaien van bijen en vlinderbloemen of stadslandbouw te bedrijven.

Groene initiatieven in Enschede kunnen gebruik maken van het laagdrempelige activiteitenbudget als zij activiteiten bekostigen die binnen de doelen van de Groene Loper vallen. De doelen van de activiteitenbudgetten van de Groene Loper Enschede zijn om:

  • Biodiversiteit te versterken
  • Nieuwe doelgroepen te betrekken bij groen in de stad
  • Samenwerking stimuleren met andere organisaties en initiatieven

In het aanvraagformulier kunt u meer informatie vinden, ook over de procedure. Hebt u vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met het kernteam via info@groeneloperenschede.nl of bel 06 1874 0797.

Wanneer moet u uw aanvraag indienen?

  • De tweede ronde voor het aanvragen sluit definitief op 19 september 2016.

Informatie over onze budgetten en subsidies voor groen

Klik om te downloaden

Klik om te downloaden

 

Enschede

Kernteam Groene Loper Enschede
Marianne Schouten
Loet van der Heijden
Angelien Hoppen
info@groeneloperenschede.nl